Suuhygienistin palvelut Lahdessa

Suuhygienisti osallistuu hammaspotilaiden kokonaishoitoon tehden suun terveystarkastuksia ja hoitotoimenpiteitä yhteistyössä muiden hammashoidon ammattilaisten kanssa.

Hammaskaari Erkamo tarjoaa suuhygienistin palvelut yksilöllisesti potilaan tarpeiden mukaan. Vastaanottomme sijaitsee Lahden keskustassa ja meillä sinua palvelee suuhygienisti Kati Turunen.

Hammaskiven poisto

Hammaskivi kannattaa poistaa 1–2 kertaa vuodessa. Käynnillä mitataan ientaskut, poistetaan hammaskivi ja bakteeripeite hampaiden pinnoilta. Poisto suoritetaan käsi-instrumenttien ja ultraäänilaitteen avulla.

Teemme tarvittaessa myös pastapuhdistuksia, värjäymien poistoja sekä fluorilakkauksia. Lisäksi saat neuvoja sopivien hammashoitovälineiden hankintaan ja käyttöön liittyen.

Vihlovien hammaskaulojen hoito

Kylmän ja kuuman aiheuttama vihlonta johtuu usein ikenen vetäytymisestä. Hammaskaulan alue on aiemmin ollut ikenen alla suojassa. Paljastuessaan hammaskaula johtaa kylmän ja kuuman tuntemukset herkemmin hampaan ytimeen kuin näkyvissä oleva kruunuosa.

Väliaikainen paikkaus

Hampaan tai vanhan paikka-aineen lohjetessa hampaaseen saattaa syntyä teräviä särmiä, jotka voivat aiheuttaa kieleen ja suun limakalvoille haavaumia. Suuhygienistin vastaanotolla voi ensiavuksi hioa ikävimmät terävyydet pois ja paikata hampaan väliaikaisesti. Tarvittaessa hammaslääkäri vaihtaa väliaikaiseksi tarkoitetun paikan ja korjaa lohjenneen hampaan. Väliaikaista täytettä ei ole tarkoitettu jätettäväksi hampaaseen pitkäksi aikaa.

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hammaskaari Erkamo Oy
Rautatienkatu 7 A 1
15100 Lahti

Y-tunnus: 17930458
Puh: +35837344539

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hammaskaari Erkamo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.