Ammattitaitoista hammashoitoa Lahdessa

Hammaskaari Erkamo tarjoaa monipuolista hammashoitoa Lahden keskustassa. Suun terveydenhuoltoon kuuluu mm. suun terveystarkastukset, hampaiden paikkaus, juurihoito, hampaan poisto, iensairauksien hoito sekä ennaltaehkäisevä hoito. Neuvomme myös suun kotihoidossa.

Paikkaushoito

Hampaiden reikiintyminen, eli karies tarkoittaa hampaan kovakudoksen syöpymistä bakteerien vaikutuksesta. Aikuisilla useimmiten uusitaan vanhoja paikkauksia saumojen aukeamisen tai paikan lohkeamisen takia. Myös hammaspaikan saumaan voi syntyä reikiä.

Käytämme paikkauksissa lasi-ionomeerisementtiä, muovia, kultaa ja posliinia. Lasi-ionomeerisementti- ja muovipaikat saadaan valmiiksi yleensä yhdellä vastaanottokäynnillä. Kulta- ja posliinipaikat edellyttävät useampia käyntejä.

Juurihoito

Tavallisesti juurihoitoon päädytään silloin, kun hampaan hermo on tulehtunut pitkälle edenneen reikiintymisen takia tai vaurioitunut tapaturmassa. Hoidon tavoitteena on parantaa juurikanaviin pesiytyneet tulehdukset. Hampaan ydin ja juurikanava puhdistetaan, jonka jälkeen juurikanavat täytetään tiiviisti guttaperkalla. Lopuksi hammas paikataan.

Hampaan poisto

Hampaan poistoon päädytään tavallisesti silloin, kun viisaudenhammas vaivaa, hammas on pahasti vaurioitunut tai lohjennut. Poiston jälkeen potilas saa tarvittaessa viikon antibioottikuurin, särkylääkkeitä mahdollisiin kipuihin sekä sairauslomaa yleensä parista päivästä viikkoon.

Hammasprotetiikka

Toteutamme hammasproteesit yhteistyössä hammaslaboratorioiden kanssa, jotta lopputulos on laadukas ja onnistunut. Hammaslääkäri tekee tutkimukset ja ottaa jäljennökset. Tarvittaessa hammasteknikko tulee vastaanotollemme tutkimaan hampaiden asentoa ja väriä. Näin proteeseista saadaan yksilölliset, hyvännäköiset ja suuhun sopivat.

Irtoproteesit

Hammaslääkäri sovittaa proteesit potilaan suuhun, varmistaa niiden istuvuuden ja antaa ohjeet kotihoitoa varten.

Valmistamme takuutyönä

 • Kokoproteesit
 • Osaproteesit
 • Metallirunkoiset rankaproteesit
 • Kuitulujitteiset muovisillat ja -kruunut
 • Purentakiskot
 • Kuorsauskiskot
 • Hammassuojat ja valkaisulusikat
 • Keraamiset sillat, kruunut ja posliinilaminaatit
 • Zirkonium-kruunut ja -sillat

Implanttihoito

Hoidossa yksi tai useampi puuttuva hammas korvataan leukaluuhun asetetulla keinojuurella sekä sen varaan valmistetulla proteettisella hampaalla. Keinojuuren asentaa hammas- tai leukakirurgi. Implanttihoidon avulla myös huonosti pysyvät proteesit saadaan paremmin paikoilleen. Implantit toimivat luonnollisten hampaiden tavoin.

Purennan hoito

Purennan hoidossa käytetään purentakiskoa ja purennan tasapainotusta. Hoito helpottaa lihasjännityksestä aiheutuvia pään ja niskan alueen kiputiloja. Purentakisko suojaa hampaita myös yönarskuttelun aiheuttamalta kulumiselta.

Hyödyllisiä linkkejä

Neuvoja hampaiden hoitoon kotona
www.pepsodent.fi/neuvoja

Hammaslääkäri

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hammaskaari Erkamo Oy
Rautatienkatu 7 A 1
15100 Lahti

Y-tunnus: 17930458
Puh: +35837344539

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hammaskaari Erkamo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.