Hampaiden valkaisu ja muut esteettiset hoidot Lahdessa

Varaa aikasi

Hammaskaari Erkamo auttaa kauniin hymyn saavuttamisessa. Vastaanottomme sijaitsee Lahden keskustassa, Rautatienkadulla.


Usein pelkkä hampaiden valkaisu ja etuhammasalueen värjäytyneiden paikkojen vaihto riittävät.

Toisinaan hyvään tulokseen päästään laittamalla etuhammaspintoja peittävät posliinilaminaatit. Laminaateilla saadaan myös korjattua pieniä hampaiden virheasentoja.

Vastaanottovalkaisulla kiiltävämmät hampaat

Vastaanottovalkaisussa vaalennetaan kiillettä ja hammasluuta. Hampaiden vaalenemisaste riippuu hampaistosta ja eri tekijöistä. Keltaiset hampaat vaalenevat tehokkaammin kuin harmaansävyiset hampaat. Tavallisesti hampaat vaalenevat yhdellä kerralla 5–10 astetta. Jos hampaisto ei vaalene yhtään astetta, saat valkaisun veloituksetta.

Hampaiden valkaisu

Kahvi, tee, tupakointi ja muut seikat tummentavat ja värjäävät hampaita. Värjäymät voidaan korjata hampaiden valkaisulla, joka voidaan tehdä joko vastaanotollamme tai kotioloissa.


Suuhygienistin suorittamissa valkaisuissa voidaan käyttää suurempia karbamidi- tai vetyperoksidipitoisuuksia, jolloin haluttuun valkaisutulokseen päästään nopeammin kuin kotona. Parhaaseen tulokseen päästään yhdistelmähoidolla, joka aloitetaan vastaanotolla ja jatketaan kotona.

Milloin hampaat voidaan valkaista

Ehjät, puhtaat hampaat ja terveet ikenet ovat aina edellytys valkaisun suorittamiselle. Hampaiden valkaisua ei suositella myöskään raskaana oleville tai imettäville naisille. 

 

Jos hampaiston etualueella on paljon paikkoja, kruunuja tai laminointeja, ei valkaisua aina voida tehdä. Keinotekoiset materiaalit hampaistossa eivät vaalene. Pienet paikat voidaan toki muuttaa uusien valkaistujen hampaiden sävyisiksi.

Kotivalkaisu

Valmistamme hammaslaboratoriossa asiakkaalle yksilölliset valkaisulusikat. Valkaisulusikan ja -geelin avulla valkaisun voi tehdä kotona ohjeidemme mukaan. Käytännössä valkaisu kestää noin viikon, jonka aikana valkaisulusikkaa pidetään suussa noin 4 tuntia päivittäin tai yön yli.

Soodapuhdistus

Tummentumia ja värjäymiä voidaan yleensä poistaa myös soodapuhdistuksella. Hampaat puhdistetaan soodajauheen ja veden seoksella, joka kohdistetaan paineella hampaiden pintaan. Suosittelemme soodapuhdistusta 6–12 kuukauden välein.

Tutustu palveluidemme hinnastoon