NETTIAJANVARAUSHammaslääkärin vastaanotto Lahdessa

Hammaskaari Erkamo palvelee Lahden keskustassa, Rautatienkadulla. Tarjoamme turvallisen ja ammattitaitoisen hoitoympäristön, jonne on aina mukava tulla.

Ammattilaistiimi palveluksessasi

Viihtyisällä vastaanotollamme sinua palvelevat hammaslääkärit Juuso ja Maret, suuhygienisti Kati sekä hammashoitajat Aija ja Marja. Jos hoidossa ilmenee tarvetta erikoishammaslääkärin palveluille, toimimme yhteistyössä mm. hammaskirurgien ja oikojahammaslääkäreiden kanssa.

Suun terveyden parhaaksi

Säännöllinen hammaslääkärin tai suuhygienistin suorittama tarkastus auttaa pitämään suun terveenä. Toiveiden mukaan lähetämme kutsun tarkastukseen yksilöllisesti sovituin hoitovälein. Tavoitteenamme on luoda kestäviä hoitosuhteita, jotka tukevat niin suun hyvinvointia, hampaiston toimintaa kuin esteettistä kauneutta.

Jännittääkö hammaslääkärikäynti?

Hammaslääkäripelosta kärsii moni aikuinen. Rauhallisen, luotettavan ilmapiirin luominen on erityisen tärkeää pelkopotilaan hoidossa. Tarvittaessa apuna voidaan käyttää rauhoittavaa esilääkitystä. Usein kuitenkin pelkkä keskustelu ja pelkotilojen huomioiminen auttavat. Jos hammaslääkärikäynti jännittää, kerro siitä rohkeasti vaikkapa jo aikaa varatessasi.

Lämpimästi tervetuloa!

Palveluitamme

 • Suun ja hampaiden tarkastukset

 • Paikkaushoidot ja juurihoidot

 • Hampaiden poisto

 • Hammasproteesit ja implantit

 • Purennan hoito

 • Hammaskiven poisto

 • Vihlovien hampaiden hoito

 • Hampaiden valkaisu

 • Soodapuhdistus

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hammaskaari Erkamo Oy
Rautatienkatu 7 A 1
15100 Lahti

Y-tunnus: 17930458
Puh: +35837344539

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hammaskaari Erkamo Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.